Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Для того, щоб змінити наше життя на краще, нам потрібно провести в першу чергу зміни в Конституції. Щоб їх провести, нам потрібне не тільки всенародне обговорення, а нам ще потрібна конституційна більшість в парламенті – 300 депутатів», - повідомив Костянтин Ільченко.

За словами підприємця, якщо ми говоримо про перезавантаження держави, нам необхідно провести ревізію всього законодавства й переписати всі системоутворюючі закони, зокрема й закон про вибори. Крім цього, як зазначив Костянтин Ільченко, щоб це все почало працювати, у владу потрібно делегувати високоморальних людей.

«І вони вже запустять процес перезавантаження держави. А щоб їх туди направити, нам треба створити умови, при яких вони туди зможуть потрапити», - заявив Костянтин Ільченко.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Буряченко розповів, чи позбудеться Україна олігархату.

Також Знай.ua повідомляв, що Олесь Доній пояснив, за якими критеріями ми повинні обирати владу.