Про це він розповів на своєму каналі.

«54 країни були на «Рамштайні». 54 країни – це світовий рекорд, наскільки я знаю. В принципі, ніколи в історії людства не було коаліції з 54 країн, ніколи і ніде. Тільки в антигітлерівській коаліції начебто було близько 50 країн. Тож це досить унікальне явище», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, «Рамштайн» є дуже важливим для України, оскільки там прозвучали заяви про те, що країни готові надати допомогу у підготовці до весняного наступу. Як зазначив Михайло Шейтельман, країни готові не просто постачати окремі види озброєння, а ще й спільними зусиллями планувати цей наступ.

«Це означає, що ніхто не покине Україну посеред війни, ніхто не скаже, що перестане постачати снаряди», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, від чого залежить перемога України у війні: «Це впливає на наше майбутнє».

Також Знай.ua повідомляв, що Руслан Бізяєв розповів, чи наважиться росія на більш серйозний наступ.