Про це він розповів на своєму каналі.

«23 лютого рік тому я, як і всі, перебував у незнанні ситуації. Ситуація розпалювалася, ми розуміли, що вторгнення російських військ неминуче. До кінця не вірили, що воно буде настільки широкомасштабним, що буде вхід і з півночі, і з півдня», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, через рік війни можна зробити деякі висновки, зокрема, що до влади в Україні мають йти люди, які не словом, а справою готові захищати та змінювати країну, будувати краще майбутнє. Як зазначив Святослав Дубина, це мають бути ті люди, які готові прибирати дискрецію та робити державний апарат маленьким та ефективним.

«Державний апарат треба робити підзвітним громадянам України, бо безконтрольність породжує безвідповідальність. В Україні мають бути створені всі умови для комфортного життя українців», – заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Кущ розповів, наскільки впала українська економіка за рік війни.

Також Знай.ua повідомляв, що публіцист Анатолій Якименко пояснив, що може гарантувати мир у державі: «Не досягається гарантіями».