Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами гостя програми, Китай вміє чекати і не збирається ставити росії ультиматуми зараз. Тому, констатує він, Китай може сказати, що зачекає років 50, 80, коли росія стане його сателітом, а до цього він поетапно запроваджуватиме те, що йому потрібно.

«Тобто не обов'язково зараз будуть якісь поворотні моменти. Цілком можливо, це буде на рівні просто допомоги і скоріш за все Китай так і зробить, тому що росія – потенційно ідеальний сателіт для Китаю», - наголошує Соломон Манн.

На думку аналітика, візит міністра закордонних справ Ван І до москви – це початок зближення росії з Китаєм, для росії навколо зараз закрито все. І це, констатує він, буде дуже позитивно для росії виглядати, тому Китай намагатиметься це максимально використовувати.

«лукашенко ж не розглядається Китаєм як серйозний керівник і білорусь не розглядається Китаєм як серйозна держава» - додає Соломон Манн.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Качура повідомив, що Китай намагається боротися світове лідерство.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, що відбуватиметься усередині росії після програшу у війні.