Про це він розповів на своєму каналі.

«У мене не було жодної хвилини сумніву, що це найдурніша помилка, яку здійснив путін, не розуміючи, що він робить, з ким зібрався воювати і яким чином він планує поневолити 40 мільйонів населення, найбільшу країну в Європі», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, путін сподівався, що українців вдасться поневолити, як і росіян, але не врахував, що ми абсолютно різні народи. Як зазначив Святослав Дубина, після 30 років незалежності українці остаточно визначились зі своїми поглядами на життя, зі своїми цінностями.

«І вони абсолютно не збігаються із цими цінностями, які несе так званий «рускій мір». Тому я жодної хвилини не сумнівався, що перемога буде за нами», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, що відбуватиметься усередині росії після програшу у війні.

Також Знай.ua повідомляв, що Максим Ялі розповів, чим для путіна обернеться втрата Криму.