Про це Олесь Доній розповів у себе на Facebook.

Протягом 24-26 лютого у польському місті Перемишль, що на кордоні з Україною, проходила міжнародна конференція «Europe of the Carpathians» під егідою польських Уряду та Сойму.

З боку українського громадянського суспільства учасниками Конференції були Михайло Харій, Тарас Стецьків, Олесь Доній, вони пояснили європейцям, у чому особливість сьогоднішніх подій в Україні, яка потерпає від агресії з боку рф. Також у Конференції участь узяли міністри центральноєвропейських держав, із якими мали дискусію інтелектуали.

Після триденних дискусій на Конференції прийняли резолюцію, зокрема, у ній йдеться про підтримку України та вимогу до грузинської влади звільнити ув’язненого Михайла Саакашвілі.

Як повідомляв Знай.ua, Доній влаштував просвітницьку поїздку у село Лісники на Київщині і презентував там свої «25 сходинок».

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив різницю між вірою і релігією.