Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

На думку експерта, після закінчення війни з росією справа зі вступом України в НАТО вирішиться таким же макаром, як із Фінляндією та Швецією. Тобто, переконаний він, ми будемо вступати за тією же формулою, але спершу потрібно перемогти.

«Скільки вистрілів із крупнокаліберної артилерії робить країна-окупант на день? 50 тисяч вистрілів на день. Ці цифри назвав Жозеп Боррель. Вважаю, що у нас має бути така ж кількість вистрілів. От тоді ми можемо сказати, що перемога буде 100%, і побачимо поразку росії», - пояснює Георгій Біркадзе.

Тому, констатує він, потрібно, щоби нам надавали зброї якомога більше. Також експерт повідомляє, що у країнах НАТО дійсно вже відкрили заводи, які працюють на Україну, вони працюють виключно під нас.

«І вважаю, що обов’язково повинні нам надати таку допомогу, щоби в нас було мінімум 50 тисяч вистрілів на добу. Тоді жодних домовленостей нам і не потрібно буде, про що каже Китай, щоби сідали і говорили», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, як закінчити історію із російською нафтою.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак прокоментував останній виступ путіна.