Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Ось такі паузи пов'язані з дефіцитом і пов'язані з тим, що росія накопичує зараз ракети для того, щоб здійснити потім той самий залп, починаючи хоча б із 50 раків, як вони здійснювали раніше», - стверджує Олександр Мусієнко.

Як він розповідає, раніше росія використовувала таку тактику, що спочатку запускала шахеди, потім ракети. На думку експерта, зараз же плани ворога змішала та ситуація, що сталася в Мачулищах з їхнім літаком ДРЛО розвідки, який виконував досить серйозні функції для коригування, наведення на цілі та прокладання відповідних маршрутів для крилатих російських ракет.

«Я думаю, що вони готувалися і, очевидно, готуються до ракетних ударів. Але через відсутність саме розвідки, відсутності повною мірою всіх необхідних інструментів, найімовірніше, відклали цю дію», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський повідомив, що світ не очікував на появу нової потужної держави в геополітичних розкладах.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, які санкції необхідно ввести проти рф.