Про це він розповів на своєму каналі.

«Дуже позитивне в українців ставлення до ЗСУ. Ми коли виїжджаємо на ротацію, то люди благають нас не їхати, не залишати їх. Протягом року ми жили в багатьох місцях, і люди завжди приймали. Зараз навіть часто телефонують, вони цікавляться, як у нас справи, розповідають, яка зараз ситуація у звільнених містах», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, люди зі звільнених українських населених пунктів постійно намагаються підтримувати зв'язок із українськими військовими. Як зазначив Святослав Дубина, українці завжди опікуються військовими ЗСУ, переживають за них і всіляко намагаються їх підтримати.

«У такі моменти ти розумієш, навіщо ти воюєш. Жертви та зусилля України не для звільнення територій, а справді для звільнення наших українців, наших людей», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, публіцист Олександр Новохатський пояснив, чим українці здивували весь світ: «Не вписалася в плани».

Також Знай.ua повідомляв, що політичний аналітик Валентин Гладких розповів про крихкість людського життя в умовах війни.