Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Суперновиною стало повідомлення про те, що 28 лютого 2023 року – день найбільшої атаки безпілотних апаратів на територію російської федерації, яка призвела до того, що безпілотники долетіли навіть до москви. Росія навіть була вимушена закрити небо над Санкт-Петербургом», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, також безпілотники були помічені і в Брянській, і Бєлгородській області, вони долетіли і до Туапсе. Як наголосила Марина Ставнійчук, поки залишається незрозумілим те, чиї ж це були безпілотники, однак наразі можна точно сказати, що це справедливе покарання для росії.

«Кожному катюзі по заслузі. І це – тільки початок», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен прокоментував російський план «Килим»: «Ці навчання виглядають досить дивно».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, що змішало плани росії щодо масових ракетних обстрілів України.