Про це він розповів на своєму каналі.

«Як перемогу вони хочуть показати отримання якихось територій. Вони будуть доповідати, що Україна зруйнована фактично зусиллями росії й не здатна напасти на росію. Хоча Україна і в страшному сні не збиралася нападати на росію ніколи», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, в росії зараз дуже серйозно намагаються знайти виправдання своєї агресії. Як зазначив Олександр Кочетков, саме тому росія заявляє, що цю війну змушена була почати, бо інакше б на них напали. Однак російська влада розуміє, що це лише внутрішнє виправдання, яким вона намагається прикрити свою ж недолугість.

«Вона (влада в рф – Ред.) неефективна. Ось зараз уже видно, що вона неефективна ні в економічному, ні в соціальному аспектах. І саме тому треба це перекривати чимось іншим, щоб не виникло всередині країни незадоволення», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів про новий елемент російської пропаганди: «Було введено ще один термін».

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура розповів, що Лукашенко шукає собі нового покровителя: «Хитрий білоруський диктатор».