Про це він розповів на своєму каналі.

«Міністр зовнішніх справ росії заявив, що київський режим, тобто ми, планує військове захоплення Криму. Уже з'явилися кадри, як у Євпаторії на пляжах риють окопи. Так, ми ще як плануємо. Тільки не захоплення, а законне повернення Криму Україні», – повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, всі окопи росіян Україна обов'язково засипле і зробить Крим знову українською перлиною. Як зазначив Олександр Качура, уже зараз усі зрадники на території півострова мають пакувати свої речі.

«І свої унітази не забудьте. Валіза, вокзал, Воронеж! – заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Снєгирьов пояснив, чому окупаційна влада приховує удари по військових об'єктах півострова.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, як кремль намагається виправдати війну проти України.