Про це він розповів на своєму каналі.

«Було пройдено великий шлях від «візьмемо Київ за три дні» до вибухів у Брянську, у Курську, у Бєлгороді, у Туапсі, у Саратові, у Краснодарському краї, до закриття неба над Санкт-Петербургом, проблем у Севастополі, у різних бухтах у Криму тощо», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, війна поступово переходить і на територію росії для того, щоб, з одного боку, громадяни рф відчули на собі, що війна не десь далеко, а поряд і може прийти до них. З іншого боку, як зазначив Дмитро Співак, такі удари по території росії демонструють міць партизанського руху.

«Це демонстрація, що з партизанським, з диверсійним рухом, з народним рухом та ополченням ще жодна армія, жодна спецслужба у світі ніколи не могла впоратися», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура прокоментував провокацію росіян у Брянській області: «Вони вже робили таке».

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов пояснив, чому окупаційна влада приховує удари по військових об'єктах півострова.