Про це він розповів на своєму каналі.

«Щодо української ДРГ у Брянській області. Звичайно, це банальна провокація російської сторони, і Україна вже заявила про це на офіційному рівні. А ще 23 лютого наші військові попереджали про подібні провокації з боку росії», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, путіну зараз вкрай необхідна подібна картинка, щоб хоч якось підбадьорити росіян і спробувати зібрати якнайбільше гарматного м'яса. Як зазначив Олександр Качура, кремль намагатиметься мобілізувати якнайбільше росіян під приводом небезпеки.

«Вони вже робили подібне наприкінці 90-х, підриваючи житлові будинки в росії, щоб виправдати війну в Чечні. Але з Україною так не вийде», – заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, як кремль намагається виправдати війну проти України.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів про новий елемент російської пропаганди: «Було введено ще один термін».