Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

«Сьогодні конфлікт між людьми, які етично приймають жвавість людини, та людьми, які відмовляють людині у прояві людяного», - заявляє Олександр Новохатський.

Тобто, пояснює гість програми, сьогодні глобальний планетарний конфлікт виник не через розподіл ресурсів, не через необхідність пересунути кордони, щоб було щось зручно робити. Цей конфлікт, за словами експерта, має форму етики.

Тобто, констатує він, йдеться про дві різні етики, які породжують різні форми державних утворень, господарювання та всього іншого. Принагідно аналітик додає, що це сходиться зі словами Байдена про конфлікт автократій та демократій.

«Він може бути частково описаний конфліктом між автократичними режимами та режимами, де рішення ухвалюються якоюсь широкою основою соціальної системи», - пояснює Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман прокоментував появу нової субкультури «ЧВК Редан».

Також Знай.ua писав про те, що Буздуган пояснив, чому країни завжди мають готувати свій план війни.