Про це він розповів на каналі «Садок вишневий».

«Є така річ, як план війни. Перед кожною війною розумний уряд готує план війни. Це не обов’язково, щоб він був здійснений. Більше того, у Наполеона навіть був жарт, що плани існують до першої сутички. Тим не менш, план війни готується наперед, країна намагається дотримуватися плану й вигравати, виконуючи цей план», - повідомив Юрій Буздуган.

За словами геополітика, можна програвати окремі битви, можна програвати окремі операції, але врешті-решт перемогти у війні. Як зазначив Юрій Буздуган, ще в часи наполеонівських війн з’явився жарт, що англійська армія програє всі битви, окрім останньої. Англії вдалося перемогти потужну армію Наполеона саме завдяки тому, що дотримувалася свого плану.

«У них був план війни, як врешті-решт перемогти непереможного тактика й стратега, і вони дотримувалися цього плану. Саме тому він дав результат», - заявив Юрій Буздуган.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, як кремль намагається виправдати війну проти України.

Також Знай.ua повідомляв, що Святослав Піскун розповів, як Україна має підготуватися до мирного життя після війни з росією.