Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

За словами гостя програми, коли ми переможемо росію і розпочнемо мирне життя, повинні бути гарантії, що за якісь 3 роки росія не нападе знову. Як він підкреслює, є сенс розпочинати будувати в Україні якесь мирне життя тільки за наявності міжнародних гарантій, що війна більше не повториться.

«Треба забрати ядерну зброю, треба роззброїти її, треба, щоб вона не була єдиною державою, треба, щоб вона розпалася, розкололася, щоб ми могли співпрацювати з окремими регіонами російської федерації, які біля наших кордонів», - пояснює Святослав Піскун.

А це все, констатує він, не так просто, але, якщо вже зараз про це не думати, то варто починати сьогодні мілітаризувати нашу країну, розвивати оборонну промисловість, будувати військові заводи, бомбосховища, готуватися до нової війни, можливо, ще гіршої за ту, яку ми виграємо. І вступ у НАТО, додає гість програми, вже нам не допоможе.

«Нам би це дуже допомогло, якби це відбулося у 2021 році, не було би війни. А зараз пізно», - переконаний Святослав Піскун.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Павло Гай-Нижник розповів про консервативність українського суспільства.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, хто не заслуговує на толерантність у сучасному світі.