Про це він розповів на своєму каналі.

«ПВК Редан» — це не справжня військова компанія. Це група молоді, причому треба розуміти, що це зумери, це люди, яким по 13 років, це фанати японського аніме-серіалу. Ось ці фанати серіалу вирішили спародувати мафіозну групу, яка діє у цьому серіалі», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, вся координація між представниками цього угруповання відбувається у чатах онлайн. Як зазначив Михайло Шейтельман, вони вирішили називати себе саме ПВК, бо носять універсальний одяг, на якому намальований павук та цифра 4. Але жодної небезпеки вони не становлять.

«Це просто така молодіжна субкультура. Але вражає те, що вона спалахнула одночасно в різних країнах», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт Володимир Цибулько розповів, що заважає прогресу у росії: «Консервує націю».

Також Знай.ua повідомляв про революціонерів та моральних авторитетів: політичний експерт пояснив, на кого ми орієнтуємося.