Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Голова Комітету начальників штабів США разом із колегами прибув до Тель-Авіву. Підстава для візиту – стурбованість діями Ірану в ядерній сфері й вироблення спільних з Ізраїлем дій у цій сфері», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, також директор МАГАТЕ повідомив, що фіксує тривожні зміни в ядерній діяльності Ірану. Крім цього, він заявив про вимогу МАГАТЕ отримати доступ до всіх ядерних об’єктів на території Ірану. Як наголосила Марина Ставнійчук, це необхідно МАГАТЕ, щоб контролювати ситуацію в Ірані й не допускати загострення.

«Іран поки що мовчить. За повідомленнями в пресі, Іран близький до процедури збагачення урану, тому світ знову стурбований іранськими діями», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Снєгирьов вказав на ядерний блеф кремля: Захід єдиний у підтримці України.

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, чому після війни треба буде створити нову систему безпеки у Європі.