Про це вона розповіла на каналі «Дикий live».

«У ЗМІ, у тому числі й за океаном, обговорюються дві можливі ініціативи щодо українського наступу. І південний напрямок на Крим, на частину між материковою росією і Кримом – один із серйозних напрямків», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, у наступі українських військових на Крим є певні ризики, однак у свідомості путіна вже стався певний перелом. Як підкреслила Марина Ставнійчук, Крим не випадково готується до оборони, там не просто так починають оперативно рити окопи вздовж узбережжя.

«Багато військовослужбовців евакуювало свої родини із території нашої Автономної Республіки Крим, розуміючи, що ймовірні військові дії», - заявила Марина Ставнійчук.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Стариков розповів, чи можливий зараз наступ із білорусі.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов пояснив, чому окупаційна влада приховує удари по військових об'єктах півострова.