Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

«Наскільки я розуміють, російська федерація робить тисячу порізів або тисячу ударів по всьому фронту, фронт горить і неможливо резерви пересувати, накопичувати», - пояснює Олег Старіков.

На його думку, крайні терміни закінчення зимової військової кампанії припадають на кінець квітня або початок травня, але загалом багато залежить від погоди, а головне – це ресурси та підготовка резервів. Також експерт пояснює, що для наступу з білорусі росіяни повинні накопичити угруповання з 3-5 дивізій, але поки що вона там одна, а це 10 тисяч осіб.

«Придністров'я. Там експедиційний корпус російської федерації 1,5 тисячі осіб. Вони нападуть? 1,5 тисяч чоловік – це полк і ще один батальйон. Який напад? Дай Боже, вони б цю Ковбасну охороняли, склади, які вони захищають. До речі, з 1,5 тисячі осіб 500 – миротворці, які не можуть воювати, десь 200 – забезпечення, а з 800 по 400 кожен щодня заступають у наряд», - розповідає Олег Старіков.

Також він коментує публікації планів про перекидання російського десанту у Придністров'я. За словами гостя програми, на будь-яке їхнє перекидання у нас є ППО, а їм потрібне і чисте небо, і військово-транспортний літак, який ми легко зіб'ємо. Тому, стверджує експерт, це радше інформаційно-психологічна операція.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ставнійчук розповіла про підготовку Казахстану до співпраці з НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен висловився про відео розстрілу бійця ЗСУ.