Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Усі вже засвоїли урок збройної агресії росії проти України. За результатами візиту Держсекретаря США до Республіки Казахстан президент Токаєв зробив заяву про те, що його держава готова до співпраці з НАТО. На другий день після розмови президент Токаєв заговорив про практичні шляхи реалізації цієї співпраці», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, це насамперед стосується співпраці з найближчим сусідом, який входить до НАТО, - з Туреччиною. Також, як зазначила Марина Ставнійчук, нещодавно керівник військово-оборонного комплексу Казахстану сказав про те, що країна розпочинає вже практичну діяльність.

«Це приклад динамічної, ефективної роботи влади по обороні своєї держави», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук заявила, що весь світ стурбований діяльністю Ірану: «Близький до процедури збагачення урану».

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Бузаров прокоментував зустріч глав МЗС G20: «Позицію росії всі розуміли».