Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку експерта, у політичному контексті більшість країн, які брали участь у G20, дивилися на позицію США, всі чекали подальших жорсткіших дій чи позиції США з тих чи інших питань. Як він зазначає, ця жорстка американська позиція зберігається і немає такого, щоб американці робили росії якісь поступки у геополітичному плані.

«Позицію росії всі розуміли, що росіяни не готові взагалі до жодного діалогу, вони займають абсолютно деструктивну позицію проти всіх тенденцій світопорядку, проти всіх правил у наявних міжнародних відносинах. Я не думаю, що взагалі хоч хтось із країн G20 сподівався на якийсь конструктив з боку росії», - пояснює Андрій Бузаров.

Відповідно, констатує гість програми, більшість країн та США нас підтримують. Тому, пояснює він, навряд чи хтось нас штовхатиме до якогось консенсусу проти інтересів України. Загалом же, підсумовує політолог, він бачить позитивні тенденції для України.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв прокоментував мирне рішення російсько-української війни від CNN.

Також Знай.ua писав про те, що Співак пояснив, чому Китай зараз намагається співпрацювати з росією.