Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

На думку експерта, те, що опубліковано в CNN, – це набір благих побажань одного з пагорбів Капітолію, однієї із гілок американської влади. Тобто, констатує він, це бачення частини американських еліт, не більше, ніж може бути зокрема такий варіант.

«Знаєте, це такий апгрейджений варіант «Мінська». Все, що зараз пропонується, це. по суті, повторення концепції «Мінська». Але ж Мінські угоди підписувалися не для того, щоб вони виконувались, не для того, щоб вони вирішили те завдання, про яке нібито говорили», - стверджує Руслан Бізяєв.

Як розповідає гість програми, до CNN, аналітичних доповідей RAND Corporation, Atlantic Council тощо він ставиться більш-менш однаково – як до набору добрих побажань. Загалом, стверджує політолог, на цей момент, враховуючи всю сукупність факторів, передумов для початку серйозного мирного процесу немає.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шейтельман розповів, на якому етапі зараз партизанський рух у росії.

Також Знай.ua писав про те, що Томенко розповів, чи працюватиме Китай з білоруссю в оборонній сфері.