Про це він розповів на своєму каналі.

«У стратегічному вимірі Сі Цзіньпін підводить росію, він задушить путіна, якщо на той час путін ще буде. Сьогодні тактично Китай допомагає росії, не забуваючи при цьому про себе. Я думаю, що за допомогу в обході санкцій Китай від росії багато що отримує: і дешеві енергоносії, і якісь технології, і, напевно, уран», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, Китай сьогодні не просто так намагається товаришувати з москвою. Як зазначив Дмитро Співак, росія сьогодні для Китаю – це молодший партнер, який зараз потрібний Пекіну в геополітичній боротьбі.

«Товариш Сі вийшов на стежку війни, вийшов він із чітким планом формування рівноправного біполярного світу Америка-Китай. Росія Китаю потрібна як воєнізована торпеда», – заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Микола Томенко розповів, чи буде Китай працювати з Білоруссю в оборонній сфері: «Щоб росія не лякалася».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков розповів, навіщо Лукашенку потрібен Китай: «Дозволяє утримуватись на краю військової прірви».