Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Коли я вперше подивився це відео, побачив абсолютно дивовижний спокій людини, він просто докурив цигарку, розуміючи, що зараз станеться, і вибрав саме слова «Слава Україні», із якими він зробив крок у вічність», - наголошує Борис Тизенгаузен.

За словами експерта, напевно, цей військовий міг зберегти собі життя, як росіяни, які в полоні одразу всіх здають та обзивають путіна. Тобто, констатує він, і наш боєць міг вибачитись, впасти на коліна, благати про пощаду, але він вибрав загинути і став справді героєм.

«Ці кадри облетіли весь світ. З одного боку, росіяни вкотре виставлені звірами, хоча звірів я ображаю у цьому разі, а з іншого боку – неймовірна мужність українських бійців та захисників», - робить висновок Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бузаров розповів, чи великі світові гравці будуть схиляти Україну до миру.

Також Знай.ua писав про те, що Снєгирьов назвав головні проблеми російської армії.