Про це він розповів на своєму каналі.

«От у нас сусід (росія – Ред.) схожий на такого невігласа, який вважає себе найрозумнішим, вважає, що він все знає, завжди знає, що нам треба робити, але ніколи не хоче копатися у собі, у своїх помилках. Я думаю, що нам треба з цього робити висновки. Нас рятує те, що ми, м'яко кажучи, на голову вищі саме у моральному плані», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, відео, де росіяни-невігласи, які вважають себе розумнішими та сильнішими, розстріляли українського бійця, яскраво демонструє волю українського народу. Як зазначив Святослав Дубина, український військовий розумів, що робить все правильно, що захищає свої принципи та погляди, тому безстрашно дивився цим невігласам в обличчя.

«Я думаю, що ми повинні формувати наші еліти з таких людей», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, соцопитування та відео зі стратою бійця ЗСУ доводять, що всі росіяни хочуть знищити Україну: думка експерта.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен заявив, що весь світ побачив, наскільки сталеві, титанові люди із залізною волею воюють в Україні.