Про це він розповів на каналі «My.ua».

За словами експерта, ми і без відео з розстрілом бійця ЗСУ знали, що більшість росіян підтримують ідею знищення України та українців. Принагідно він зазначає, що деякі російські ліберали намагаються заступатися за росіян, говорячи, що якісь опитування були неправильними. Проте, констатує політтехнолог, на які опитування не подивися, а більшість за війну.

«Вони кажуть знову-таки, що ось активно за війну лише 20%, 20% проти, а решта утрималася. Утрималися – це означає, що хочуть знищити, це означає, що вони підуть на війну. Ті, хто сьогодні утримався на опитуванні, завтра розстрілюватимуть нашого солдата», - наголошує Михайло Шейтельман.

Тому, підсумовує він, відео страти українського бійця – це відповідь всьому ліберальному крилу росіян, які ще сумніваються, які кажуть, що не можна допомагати українській армії, бо на фронті їхні хлопчики.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, чи втрутиться росія у протести у Грузії.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів, яка протиповітряна оборона була в Україні на початку війни.