Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Зіграла там насамперед саме тема того, що, виявляється, патріоти Грузії, люди, які дуже сильно вболівають за Грузію, живуть Грузією, це їхнє життя, будуть змушені носити на собі мітку іноагента, мітку чужого. І ось це сприйняття себе як чужого елемента у Грузії, тобто грузини у Грузії починають бути під забороною», - пояснює Олександр Новохатський.

Саме ця річ, констатує він, вивела грузинів на протести. На думку аналітика, тут якраз ситуація розвиватиметься так, що росія, кремль та специфічні російські служби дуже серйозно намагатимуться вплинути на ці події. Зокрема, припускає гість програми, надішлють групи ФСБшників, фахівців із масових заходів, будуть дуже чіткі механізми, відомі інструменти застосовуватимуться для того, щоб розігнати.

«Це буде дуже жорстко, це буде, цілком можливо, із кров'ю. Але все питання у тому, наскільки в Грузії дозрів цей протест, наскільки люди готові відстоювати своє відчуття правоти та справедливості», - наголошує Олександр Новохатський.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Снєгирьов назвав головні проблеми російської армії.

Також Знай.ua писав про те, що Хромець розповів, яке покоління має виховати нашу освіту.