Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Передусім гість програми зазначає, що цілі освіти підкорені іншим цілям. Ми можемо, додає він, звичайно, розглядати цілі освіти самі по собі, але цілі освіти підкорені завданням, які ставляться за межами освіти.

«Динамічна ціль освіти – це змінювати суспільство і всі його екосистеми або, якщо все добре у нашому суспільстві, утримувати цю планку на належному рівні», - підкреслює Віталій Хромець.

Якщо ж говорити про нашу теперішню освіту, пояснює він, то у нас політика сама по собі, економіка сама по собі, ментальність сама по собі. За словами експерта, цього не можна допускати, потрібно визначити ціль освіти, давши відповідь на запитання, які цілі нашої економіки, які цілі нашої політики, яка взагалі ціль існування інакшої нової України.

«Ми маємо підготувати покоління, яке після проходження інакшої освіти буде мати щось, чого немає у нас. Вони привнесуть щось в економіку, чого немає у теперішній економіці, привнесуть щось, чого немає у теперішній політиці», - пояснює Віталій Хромець.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Новохатський розповів, чи підкорило сьогодні людство природу та Землю.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чому українцям ще варто вчитися системності.