Про це він розповів на своєму каналі.

«Як правило, терористичні організації використовують публічні страти для того, щоб залякати людей, залякати цілі країни. Так робить, наприклад, ІДІЛ. Вони періодично проводять якісь публічні страти, у тому числі й журналістів, для того, щоб занурити весь світ у страх, щоб отримати певне фінансування», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, російські терористи опублікували кадри із розстрілом українського військового, щоб налякати когось. Але, як зазначив Борис Тизенгаузен, це відео справило зовсім інший ефект.

«Весь світ побачив, наскільки сталеві, титанові люди із залізною волею воюють в Україні, люди, які ставлять своє життя нижче інтересів своєї Батьківщини, своїх сімей, своїх дітей», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков розповів, як кремль намагається виправдати війну проти України.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен розповів, як путін унеможливив перемогу росії у війні: «Почали порівнювати».