Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Виступи мітингувальників набули очевидно проукраїнського характеру. Парламент Грузії був підсвічений у наші жовто-сині українські кольори. Це було надзвичайно гарно. У руках мітингувальників майоріли українські прапори поруч із грузинськими та європейським», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, грузини згадали про події 2008 року, про ті страшні три дні, коли у Грузії були анексовані території Абхазії і Південної Осетії, де росія влаштувала свою квазі-владу. Як зазначила Марна Ставнійчук, за підтримку українського народу Володимир Зеленський подякував грузинському народу.

«Володимир Зеленський подякував за підтримку України у сьогоднішній збройній безпідставній і кривавій війні росії проти України», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук пояснила, що зараз відбувається в Тбілісі: «Грузинський парламент палає».

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Новохатський розповів, чи втрутиться росія у протести у Грузії.