Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

Як згадує експерт, ще рік тому були оцінки, як постраждає економіка росії через санкції і коли вона нарешті обвалиться. Проте, констатує він, все-таки кремль готувався до того, що санкції можуть бути жорсткішими, що може зачинитися залізна завіса, але й збитки є.

«Покладатися на економічне зростання і так далі – це мені нагадує туфту часів розвиненого соціалізму. І жито колоситься, і сталь плавиться, але, дивлячись на кислий вираз обличчя, зовсім не оптимістичний Набіуліною, мені здається, до осені справді може прилетіти не чорний лебідь, а чорний півень», - пояснює Андрій Золотарьов.

За словами гостя програми, якщо зараз перекриватиметься вікно можливостей з торгівлі вуглеводнями, то бюджет росії дуже швидко це відчує. А поки, констатує він, лазівки залишаються, перепродаж через треті країни.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ставнійчук розповіла, як грузини підтримали український народ.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський повідомив, що на війні не буває славних смертей.