Про це він розповів на каналі «My.ua».

Як стверджує експерт, сьогодні найважливіше для нас – це життя кожного громадянина України, адже росія хоче вбити кожного і переламати тих, хто залишиться, щоб вони називали себе росіянами. Тобто, констатує він, йдеться про фізичну і ментальну смерть із подальшою асиміляцією.

«Відповідно, у нас має йтися про прогресивну позитивну об’єднавчу ідею. Чому, власне, я і постійно зосереджую увагу на концепції «25 сходинок до суспільного щастя». Бо все одно виникає запитання, а заради чого ми б’ємося, які цінності ми відстоюємо», - підкреслює Олесь Доній.

За його словами, усім зрозуміло, що українці – не росіяни, не прихильники неонацистського «руского міра» і варварства. Тим не менш, зазначає експерт, виникає питання, прихильниками якої ідеї ми є і що відстоюємо. На його думку, саме концепція «25 сходинок до суспільного щастя» дає нам ту прогресивну і позитивну ідею, яка дозволить жити.

«Це і зараз жити інакше, аніж російські фашисти, і після перемоги стати конкурентоспроможними у світі. Бо нам доведеться вже конкурувати не з росіянами, а з успішними націями – із данцями, фінами, норвежцями. Чим ми будемо конкурувати? І тут лише однієї наявності держави, мови, які є необхідними складовими, недостатньо. Нам потрібно вчитися вбирати успішні ідеї успішних націй і впроваджувати їх», - пояснює Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Доний – автор концепции «25 ступеней к общественному счастью», которую эксперты оценивают как осовременивание идей Григория Сковороды, а самого Олеся Дония – как современный аналог Григория Сковороды.

Як повідомляв Знай.ua, Єсіна розповіла, із якими проблемами до неї звертаються бійці ЗСУ.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів про 22-у сходинку до суспільного щастя.