Про це він розповів на своєму каналі.

«І ось Пригожин подавав надії, ПВК «Вагнер» була гарно забезпечена, добре екіпірована. Тобто це була така альтернатива розхлябаній російській армії, яка в принципі для росіян виглядала не завжди привабливо. Тобто це були якісь в онучах солдатики», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, ПВК «Вагнер» була схожа на приватний російський спецназ із дуже проросійськими ідеями. Як зазначив Борис Тизенгаузен, під час війни було створено ілюзію, що Пригожин здатний вирішити будь-які проблеми, тому він і став своєрідним національним героєм у росії.

«Але настав момент, коли у російської армії дуже все пішло не так. Настав момент, коли Збройні сили України пішли у контрнаступ на різних ділянках фронту», - додав Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура розповів, що трапилося з російськими «героями»: «Почнуть заперечувати свою участь у війні».

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів, чому росія вже програла: «Згадайте цілі та завдання цієї «спеціальної військової операції»».