Про це він розповів на своєму каналі.

«Ще якихось півроку тому у росіян було одразу два нові національні герої: Кадиров і Пригожин. Кадиров розповідав, що якщо путін дасть наказ, то він прямо до самого Києва одразу дійде. А Пригожин навчав російських генералів, як їм правильно воювати», – повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, зараз Кадиров кудись зник і проходить лікування десь за кордоном. Пригожин у той же час ниє, що йому не дають снаряди та гроші. Як зазначив Олександр Качура, насправді просто у росії в цій війні не може бути жодних національних героїв.

«І дуже скоро ми побачимо, як багато хто з них почне заперечувати свою участь у війні проти України. Ну так, про всяк випадок, щоб під трибунал разом із путіним за військові злочини не потрапити», - заявив Олександр Качура.

Як писав раніше Знай.ua, політичний експерт розповів, чи є у росії ресурс продовжувати війну проти України.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Покальчук пояснив, чому деякі люди із окупованих територій ведуться на російську пропаганду.