Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Щодо того, що старий падлюка (ред. – лукашенко) приїхав до Китаю домовлятися, щоби його не ображав путін. Ми сьогодні бачимо іншу ситуацію. Вони домовились, щоби Китай через білорусь поставляв товари подвійного призначення. І сьогодні ми бачимо дійсно, що у 2023 році економіка, де є більше всього у світі санкцій, на 0,3% все одно росте. Це ж жах», - коментує Георгій Біркадзе.

Тому він вважає, що сьогодні поки ще росія має можливості вести війну проти України. З іншого боку, зауважує експерт, у 2023 вперше за довгі роки у росії буде дефіцит 5-7 трильйонів. У Фонді національного добробуту рф є 5 трильйонів ліквідних грошей і десь 6 трильйонів неліквідних, тобто тих, які зараз у якихось проєктах, акціях, які не зможуть швидко повернути.

«Тому я вважаю, що сьогодні продовжувати вбивати і знищувати нашу державу у них ресурс є. І вважаю, що тільки допомога наших союзників дасть нам можливості і зброю, щоби знищити ворога і звільнити нашу країну від окупантів», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Франков розповів, що не так із юнацьким футболом в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Постернак розповів, чи може ООН врегулювати ситуацію з окупованою ЗАЕС.