Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Нам потрібне посередництво ООН для зниження ядерної тривоги навколо, зокрема, ситуації із Запорізькою атомною станцією. Погані сьогодні новини з Енергодару, періодичні вибухи і сьогодні потужний, великий вибух, а поряд атомний об'єкт», - повідомляє Олег Постернак.

За його словами, це зрозуміло, що ми вже існуємо тривалий час у такій реальності, але треба розуміти, що від випадковостей не застрахований ніхто. Тим паче, додає політтехнолог, враховуючи, що це росія, окупаційна адміністрація, безглузда та абсолютно неуважна до питань безпеки.

«Вони знаходяться в чужій для них країні, на чужій окупованій території, вони можуть робити все, що завгодно. Вони не підпорядковані логіці занепокоєння про життя, долю людей, тим паче на окупованих територіях. Цей фактор лякає», – пояснює Олег Постернак.

Як міркує гість програми, якщо Гутерреш, окрім зернової угоди, стане ефективним хоча б у рамках МАГАТЕ, ефективним для досягнення хоч якогось компромісу ядерної деескалації щодо Запорізької АЕС, буде чудово.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Старіков розповів, чи можливий зараз наступ із білорусі.

Також Знай.ua писав про те, що Новохатський розповів, чи втрутиться росія у протести у Грузії.