Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами експерта, сьогоднішня невтішна ситуація з українським футболом склалася не лише через війну. Зокрема він говорить про проблему з молодіжним футболом. Як розповідає гість програми, вважалося, що в київському «Динамо» найталановитіше покоління юнаків, проте реальність сьогодні інша, адже ці юнаки більше не дають таких результатів, як, наприклад, на Юнацькій лізі чемпіонів.

«Це обов'язкова відповідальність головного тренерського штабу і це обов'язкова відповідальність клубу загалом. Тому що питання про колектив, питання щодо наявності певних механізмів, які дозволяють футболістам доходити до дорослого футболу», - пояснює Артем Франков.

Як зазначає журналіст, це дуже серйозна річ, яку не завжди враховують і розуміють вболівальники, бо тут і педагогіка, тут і спортивний менеджмент – маса речей, які неможливо врахувати та для яких потрібно бути великим майстром цієї справи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ставнійчук розповіла про підготовку Казахстану до співпраці з НАТО.

Також Знай.ua писав про те, що Ставнійчук пояснила, чому мало хто вірив у початок війни проти України.