Про це вона розповіла на каналі «Дикий live».

«Я, як і всі інші, була до останньої хвилини, до останньої секунди переконана, що в путіна вистачить зрілості якоїсь хоча б вікової, політичного досвіду не йти на такий крайній крок, не йти повномасштабною війною проти України. Ми все-таки сподівалися на політичну раціональність», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, сподівання, що не буде війни, було навіть попри напружену ситуацію, яка вже існувала наприкінці 2021 й на початку 2022 року. Як зазначила Марина Ставнійчук, тоді були зустрічі Байдена з путіним, організовувалися зустрічі Держдепу й МЗС росії, які, здавалося б, накаляли ситуацію до кипіння.

«Але здавалося, що у всіх великих геостратегічних гравців повинно вистачити відповідальності за світ, за можливий початок Третьої світової війни, щоб оцю ситуацію, доведену до кипіння, все-таки погасити. Тим не менше, сталося просто щось неймовірне і з точки зору людської логіки, і політичної логіки», - заявила Марина Ставнійчук.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук заявила, що весь світ стурбований діяльністю Ірану: «Близький до процедури збагачення урану».

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Бузаров прокоментував зустріч глав МЗС G20: «Позицію росії всі розуміли».