Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Процес розширення Північноатлантичного альянсу триває. Президент Ердоган натякнув про те, що Туреччина скоріш за все ратифікує рішення Фінляндії щодо вступу до НАТО», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, раніше президент Фінляндії заявляв про те, що вступ його держави до складу НАТО цілком залежить від рішення Туреччини. Як наголосила Марина Ставнійчук, усі останні заяви дають підстави вважати, що незабаром Фінляндія стане членом Альянсу.

«Отже, очевидно, що 17 березня прогнозується зустріч двох президентів й ухвалення позитивного рішення щодо підтримки Туреччиною вступу Фінляндської Республіки до складу НАТО», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук розповіла про єдність ЄС у підтримці України: «Нам важлива допомога».

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Вадим Карасьов розповів, як влаштований дипломатичний корпус у Європі: «Політик лише вносить корективи».