Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Ерік Мьоссе, керівник Комісії щодо розслідування злочинів російських військовослужбовців в Україні під егідою Організації Об’єднаних Націй, повідомив, що ця комісія не знайшла ознак геноциду українців у діях російської федерації під час повномасштабної війни», - повідомила Марина Ставнійчук.

За словами юристки, ці висновки, зроблені Незалежною міжнародною комісією ООН, абсолютно передчасні. Як наголосила Марина Ставнійчук, в ООН ще не врахували матеріали, які нещодавно передав прокурор Міжнародного кримінального суду. Ці матеріали він вважає аргументованими й суттєвими, вони підтверджують скоєння рф воєнних злочинів, які можуть мати ознаки геноциду.

«Йдеться про масові викрадення дітей українців і перевезення їх до країни-агресора», - заявила Марина Ставнійчук.

Як писав раніше Знай.ua, Марина Ставнійчук розповіла про єдність ЄС у підтримці України: «Нам важлива допомога».

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Вадим Карасьов розповів, як влаштований дипломатичний корпус у Європі: «Політик лише вносить корективи».