Про це він розповів на своєму каналі.

«Росія воює проти України, росія вбиває українців, намагається знищити Україну, захопити її територію. І російська опозиція, як вони кажуть, проти війни. Що таке російська опозиція, до кого вона опозиція? Російська опозиція – це ті, хто проти путінського режиму», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, роль російської опозиції – це завадити путінському режиму вести війну, змусити путінський режим припинити цю війну чи повалити його. Як зазначив Михайло Шейтельман, російські опозиціонери мають хоча б працювати з російським народом, щоб він не йшов так добровільно вбивати українців.

«От цим має займатися російська опозиція. А чим вона займається? А російська опозиція зараз в особі різних людей пише листи на захист російських олігархів з пропозицією зняти з них санкції», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, громадський діяч Йосиф Зісельс розповів, на кому насамперед лежить вина за цю війну: «Проблема не в путіні».

Також Знай.ua повідомляв, що нардеп Олександр Качура пояснив, чому путін дуже любить життя: «Як і будь-який диктатор».