Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Ті, хто прийшов до нас убивати, ґвалтувати, грабувати, руйнувати, вони точно не люди, вони орки. Їх правильно назвали орками, це орки, які користуються цієї ідеологією рашизму. Це дуже влучні назви, які народилися під час війни. Ті, хто їх (росіян – Ред.) підтримує, або дурні й не розуміють, що відбувається, або просто негідники», - повідомив Йосиф Зісельс.

За словами громадського діяча, росіяни – це екзистенційні вороги українського народу, і таке ставлення буде протягом дуже тривалого часу. Як зазначив Йосиф Зісельс, знадобиться кілька сотень років для того, щоб росіяни змогли виправити наслідки цієї кривавої війни.

«І це проблема не в путіні. Не путін проблема наша, а росія - наша проблема. Звичайно, це не путін зробив такою росію, це така росія обрала на трон такого негідника, як путін», - заявив Йосиф Зісельс.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, чому російські мобіки не хочуть воювати: «Путін винайшов нове поняття».

Також Знай.ua повідомляв, що Георгій Біркадзе заявив, що добрий рускій – це коли він мертвий у нас у чорноземі.