Про це він розповів на своєму каналі.

«Путін, схоже, винайшов нове поняття, яке досі не було озвучено – дешевий росіянин. Дешеві вони не лише тому, що за їхні трупи виплачують украй маленькі компенсації, а й через те, як до них ставляться ті, кого вони нібито захищають», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, російських мобілізованих відправляють на фронт неозброєних, роздягнених, і українська армія швидко з ними розправляється. Як зазначив Михайло Шейтельман, ось ці «нещасні» мобілізовані зараз записують відео із проханнями, щоб їх забрали, врятували.

«Тисячу разів, дивлячись на ці відео, я почув від цих мобілізованих тезу про те, що вони не хочуть помирати. Але за тисячу роликів я не почув однієї простої фрази від мобіків, жоден із них не сказав: «Заберіть мене звідси, я не хочу вбивати»», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, нардеп Олександр Качура розповів, що трапилося з російськими «героями»: «Почнуть заперечувати свою участь у війні».

Також Знай.ua повідомляв, що підприємець Віталій Ковтун розповів, що спонукало людей під час війни волонтерити: «Страх пройшов уже у всіх українців».