Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Хтось вважає, що є хороші рускі, на жаль, їх немає. Нема гарних і добрих рускіх. Добрий рускій – це коли він мертвий у нас у чорноземі. От це дійсно гарний рускій», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Як він зауважує, сьогодні є маса питань щодо російських олігархів: чому ті, які займають 16-е чи 20-е місце у Forbes, можуть сьогодні інвестувати у кіноіндустрію, розвивати це, заробляти, мати якісь футбольні команди, жити собі безпечно у Монако і ні про що взагалі не думати?

«А сьогодні знищують нашу державу і, на жаль, щодня гинуть наші люди. Тому я вважаю, що нам сьогодні потрібно говорити всім про підтримку. До обіду ложка, а після не треба. Нам не потрібне буде ваше співчуття, коли ми переможемо, нам не потрібно буде цього. Нас потрібно сьогодні підтримати», - пояснює Георгій Біркадзе.

Також він стверджує, що сьогодні потрібно дати президенту Зеленському висловитися на «Оскарі», щоби він розповів світу про те, що відбувається у нашій державі. Окрім цього, додає експерт, сьогодні нам потрібні жорсткі санкції, які зможуть дати нам результат.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, про чию перемогу насправді китайський мирний план – України чи росії.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи можна сьогоднішні протести у Грузії порівняти із нашим Майданом.