Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як міркує експерт, важко сказати, чи відбувається сьогодні у Грузії Майдан, чи ні. Принагідно він зазначає, що у нього Майдан викликає спогади про трагедію, розстріл людей, чого би не хотілося Грузії. Якщо говорити про Помаранчеву революцію, додає експерт, то це вже краще, тому що це було доволі світло і позитивно.

«Все залежить від того, наскільки стане духу, якщо це буде продовжуватися, будуть вимоги і це не буде вистигати. А для того, щоб не вистигало, потрібна іскра. Цього недостатньо, немає лідерів», - пояснює Георгій Біркадзе.

Також він стверджує, що навряд росія вирішить скористатися протестами у Грузії як приводом для вторгнення у державу, оскільки для якогось наступу на неї у них просто немає людей. Як відомо, констатує експерт, всі російські війська сьогодні у нас, в Україні.

«Бери, заходь, забирай Абхазію. Взагалі ніяких питань нема. І Абхазію, і Осетію, там нікого нема», - стверджує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе пояснив, чому грузини протестують проти влади.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чому останнього разу росіяни обстріляли Україну різними ракетами.