Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«10 років керує «Кремлівська мрія», так називається партія. Раніше це була «Мрія Грузії», але зараз я її називаю «Кремлівська мрія». Вони сьогодні керує у Грузії і у неї дуже гарні стосунки із кацапами, із москвою», - розповідає Георгій Біркадзе.

Аби не бути голослівним, він наводить цифри: за 2022 рік експорт із росії у Грузію зріс на 79%, на 300% - нафта та газ, які вони вивозять через Грузію.

«Тобто вони зробили із Грузії big office, через який проводять транзит усього, що вони можуть», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Як зазначає експерт, дійсно Грузія сьогодні входить у п’ятірку кращого росту економіки у світі, але це завдяки росіянам. А у самій же Грузії, розповідає він, зросла вартість овочів і фруктів на 27%, хліба – на 17%, сфера ЖКГ – на 12-14%. Тобто, констатує експерт, життя грузинів стає гіршим і дорожчим на фоні того, як депутати купують нерухомість і відпочивають у Європі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, що може значно підбити економіку росії.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чи є у росії ресурс продовжувати війну проти України.