Про це він розповів у своєму блозі.

«Якщо вони не змогли своїми ракетними обстрілами знищити опалення, електроенергію при -13, то при +13 на що вони розраховували? Під час минулих атак, коли вони восени, взимку атакували, вони застосовували високоточні ракети, тобто вони розраховували попасти реально по об'єктах інфраструктури. А зараз половина ракет низькоточні, всякі С-300, Х-22, які не мають точності ніякої», - зазначає Михайло Шейтельман.

Крім цього, додає політтехнолог, постає питання, чому росіяни використовували таку різноманітність ракет в одному масованому обстрілі. Цей секрет, розповідає він, йому розкрили на «Найкращому радіо» в Ізраїлі, де він давав інтерв'ю. Зокрема, продовжує експерт, один із журналістів сказав, що це зрозуміла справа – для статистики, для звітності, адже їм потрібно до Генштабу звітувати, що великий відсоток ракет досягнув цілей.

«Коли вони стріляли лише високоточними, виходило, що 85-90% українське ППО збиває. А коли вони стріляють частиною високоточних, їх ППО збиває як і раніше, а частиною тими, які просто б'ють як теракти, як терористичні удари по мирних жителях, без розбору, без жодних цілей, їх збити важко, бо це балістичні, або прифронтові, як С -300, що вони там поряд і на велику відстань не летять, їх ми збивати не встигаємо. Виходить, що до Генштабу ці ракетники вже повідомляють, що українці збили всього 40%», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Співак повідомив, що зараз починається формування біполярного світу.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе пояснив, чому грузини протестують проти влади.