Про це він розповів на своєму каналі.

«Україна у світі чи світ навколо України – це сьогодні практично синоніми, тому що сьогодні, ось прямо в ці дні ми з вами переживаємо історичний злам, такий історичний момент, коли світопорядок того часу, який існував багато десятиліть, зараз руйнується», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, наближається кінець того світопорядку, який був сформований після Другої світової війни. Як зазначив Дмитро Співак, зараз ми перебуваємо на тому зламі, коли фактично закінчується існування однополярного світу та монопольного права на ухвалення всіх геополітичних рішень.

«Наразі вже йде формування біполярного світу, де сьогодні відбувається умовний геополітичний злам між США та Азією», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олег Постернак пояснив, навіщо росія Китаю: «Як періодичний подразник для Заходу».

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт розповів, чи є у росії ресурс продовжувати війну проти України.